30 Ocak 2013 Çarşamba

Çocukları Kıskandık mı Ne? Ebru Her Yaşta Güzel...

30 Ocak 2013

Selam

Son birkaç haftadır miniklerimize ebru etkinlikleri düzenliyoruz. Onları yaparken seyretmek çok keyifli...

Çocuklarla ne kadar egüzel vakit geçirdiğimizi önceki yazılarımda okumuş, görmüşsünüzdür. Biz büyükler ne yapıyoruz bir de onu paylaşayım istedim bugün sizinle...Bugün "ebru" bir kez daha birçok farklı yaş, meslek ve hatta milliyetten kişileri bir araya getirdi.

Ebru Atölyesinde hocamız Kubilay Eralp Dinçer yönetiminde harika ebruli bir gün geçirdik. Kimimiz ebruya yeni başlamış, kimimiz bu sanatı merak ettiğinden bilgi almak için atölyeyi ziyarete gelmişti. Bir kısım arkadaşlarımız da (atölyenin gedikli grubu) bilgimize bilgi nasıl katarız, daha farklı neler yapabilirimin peşindeydi. Boyalarını ezmeyi ve terbiye etmeyi öğrenen ebru dostları da vardı aramızda.

İş, yaş, meslek ya da milliyetimiz ne olursa olsun, bu tarihi sanat bizleri bir araya getirdi. İşte ebrunun ilham verdikleri, işte ebrunun mutlu ettikleri, işte ebrunun bir araya getirdikleri, yani bizler....

Sevgiyle

Elif Ersin

Yardıma hazırım, buyruun!
Eşimi beklerken biraz çalışayım bari :-)
Ez ez bitmiyor :-)


Bilgi isteyene bilgi...
Burada olmak çok güzel, keyfim yerinde :-)


Menekşe bahçesi yaptım, ben de mutluyum
İlk gün olmasına rağmen harika işler çıktı :-)
Akkase Tiryakimiz :-)

2 yorum:

  1. ne güzel eğlenmişsiniz.ebru başka bişey bana göre.kendi kendime öğrendim ebru yapmayı.çok iyi değilim ama şunu anladım ebru "AŞK" isteyen bir sanat başka bir duygu.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bence de Alanay Hanım,
    inanın amaç sadece ebruyu öğrenmek değil, çok güzel bir terapi şekli, zihni boşaltmak için birebir...
    Sevgiler
    Elif

    YanıtlaSil