14 Mart 2014 Cuma

Beş Şiş Aşkı ve Ben!!!


Beş şiş ile çorap'tan başka ne yapılıyor olabilir? Pamuk eller klavyelere, tahminlerinizi görebilir miyim? :-))


Bahar geliyor, havalar ısınıyor, sen hala çorap örmeye devam mı ediyorsun diyorsunuz değil mi? 

Neden olmasın? Penye ipler var, merserize ipler var, yapacak proje çok, yeter ki sağlığımız yerinde olsun...Yazlık çoraplar da yapacağım, baharlık yazlık başka proje çalışmalarım da olacak, aklımda bir çok ama bir çok şey var,  süslü püslü taçlar, tokalar,  dekoratif yastıklar, masa örtüleri, bez bebekler, aplike objeler,  tığ işi motiflerden türetilmiş bir çok çalışmalar, yazlık şallar, süveterler ve daha pek çok şey yapmayı düşünüyorum bu bahar ve yaz boyunca. 



Ama bunlara başlamadan önce! çorap şişi olarak nam salmış çift taraflı örgü şişlerimi kullanarak bir çalışmaya daha başladım. Yine Flora marka yün kullanıyorum, çorap örgü tekniğinden vazgeçemiyorum. 



Ama!!!...çorap örmüyorum...Ne mi yapıyorum, işte bu bir sürpriz, daha doğrusu bu konuda ilk defa yaptığım bir çalışma. Uzun süredir yapmak istediğim, ancak beş şiş örgücülüğünce olgunlaşmayı beklediğim bir süreç içerisinde olduğumdan sonucu ne olur bilemiyorum. O nedenle de aslında yüzümün akı ile çıkacak mıyım çıkamayacak mıyım bilemediğimden çalışmanın ne olduğunu pek de söylemek istemiyorum doğrusu :-)) Bir deneme yapmak istedim. Bakalım yeterince olgunlaşmış mıyım? Henüz ben de bilmiyorum? Bunu beraber göreceğiz. Başarabilirim, başaramayabilirimde. O zaman kendime bir süre daha verip, daha daha ufak çaplı minyatür projeler yapıp el becerimi geliştirmem ve bu çalışmayı ileride tekrar denemem gerekecek. Sonucu henüz bilemiyorum, daha çok başındayım, bekleyip hep beraber göreceğiz.




Tahminde bulunmak ister misiniz?  Beş şiş ile çorap'dan başka ne yapılıyor olabilir? Haydi bakalım pamuk eller klavyelere, tahminlerinizi görebilir miyim?



 :-)) 

Sizleri seviyorum


Yazımı beğendiyseniz daha fazla kişinin bu bilgiden faydalanabilmesi için lütfen paylaşın ve fikirlerinizi blog yorumlarına bırakınız. 

Unutmayınız ki bu blog enerjisini sizlerin değerli yorum ve beğenilerinden almaktadır. Destekleriniz benim içim çok değerlidir.

HobiKeyfiniz Daim Olsun

Sevgi ve Saygılarımla

Elif (Nam-ı Diğer HobiKeyif) 

4 yorum:

  1. Bizde seni seviyoruz:)
    Şapka olabilir mi acaba, aklıma başka bişi gelmedi.
    Bitmiş halini merakla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim. canım şapka değil :-)) ama güzel tahmin! inşallah bitirebilirim. becerebilirsem çok şirin bişey olacak ama çok kolay değil. en azından şuan bana öyle geliyor, çünkü ilk defa bunu deniyorum. umarım yüzümün akı ile bitirebilirim :-)öpüyorum

      Sil
  2. Sukulentlerime saksı olur 5 şiş ile :))
    ben de seni seviyorum canım. merakla bekliyorum. keyifli bir haftasonu geçirmeni dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet julietteciğim, harika olmaz mı? onu da denemek lazım. ama sakkı da değil, bakalım ne çıkacak, umarım becerip tamamlayabilirim. sevgiler

      Sil