12 Ocak 2014 Pazar

İmrence Düşlerden Plastik Kaşıkların Geri Dönüşüm Hikayesi

Plastik Kaşıkların Geri Dönüşüm Hikayesi

Tazecik bir blog yazarıyım. Uzun zaman birçok konu içeren çokça blog takip ettim. Okuması eğlenceli ve acaba bugün ne yazdı diye merak ettiğim sayfalar var. Yeni keşfim hobikeyif ve samimi sahibesi elif bunlardan biri. Ve belki bende onlardan biri olup birçok okuyucum olur heyecanı içinde yazmaya başladım.

Zaman ve sabır gerektiriyormuş onu öğrendim. Henüz az sayıdaki izleyicilerimi seviyorum. Ama itiraf edeyim şuan burada birçok kişinin bu satırları okuyacak olması düşüncesi içimi kıpır kıpır yaptı.

Evimde bir çok objem bana ait. Kendim yapıp kullanmak daha değerli ve paha biçilmez.



Plastik kaşıkları bilirsiniz. Saplarını kırıp, telaş etmeyin bir iki kırıştan sonra düzgün oluyor kırılan yerler.


Günlük süt şişeleri var evimde bolca onu kullandım ben lakin her şişe bu iş için uygundur.

  
Sıcak silikon tabancası ile kaşıkları yapıştırıyoruz. İsterseniz düz bir zeminde birkaç deneme yapıp sonrasında, şişeye yapıştırın. İçine ister çiçek,ister benim gibi renkli çubuklarla evinizi renklendirsin. Yapacak olanların şimdiden ellerine sağlık.

Konuk Yazar İmren Akman'ın diğer yazıları için İmrence Düşler'e tık tık...


2 yorum:

  1. İmren Hanım, öncelikle bloguma konuk yazar olduğunuz için çok teşekkür ederim. Aynı bloğunuz gibi siz de çok genç blog yazarı bir arkadaşımsınız. Zaman içersidinde okuyucu kitleniz artacak emin olun. Dikkat etmeniz gereken birkaç konu var, bu konuda destek alabileceğiniz kaynaklardan bir tanesi de http://bloghocam.blogspot.com . Bu bloğun sahibi @serdarkara bey konusuna çok hakim bir bloger dostu. Ben bloğumun gelişim sürecinde kendisinin yazılarından çok faydalandım ve hala da faydalanmaktayım. Yazınızdaki fikri de çok beğendim. Hatta çocuklarım ile birlikte yaklaşan sömestir tatilinde bu etkinliği onlarla yapmayı düşünüyorum. Bakalın sizin fikrinizin üstüne çocuklar neler katacak, kısmet olur ise resimlerini sizinle paylaşırım.
    Tekrar görüşmek üzere, ilk konuk yazarlık deneyiminiz hayırlı olsun. Sevgilerimle Elif

    YanıtlaSil
  2. Elif hanım asıl ben teşekkür ederim yardımlarınız için. Bloghocam artık benimde hocam:-). Evet çocuklarla rahatlıkla yapılacak bir etkinlik. Şimdiden kolay gelsin sizede.

    YanıtlaSil