9 Ekim 2013 Çarşamba

HobiKeyif Craftsy Tasarımcısı Oldu

Bağımsız Craftsy Tasarımcısı (Craftsy Indi Designer)


Merhabalar sevgili takipçi dostlarım,

Craftsy'nin içeriğinden size daha önce bahsetmiştim. Bugün ise kendimce kutlamasını yaptığım bir haberim var sizlere. Benimle benim için sevinir misiniz? :-)

HobiKeyif (kurucusu olarak ben:-) artık Craftsy bünyesinde bağımsız bir tasarımcı oldum. Bu ne demektir derseniz! işin özü şu şekildedir.

Ben ve Blogum (HOBİKEYİF) daha önce Craftsy üyesi olmamız sebebi ile ücretsiz derslere katılabiliyor, Craftsy'nin ve üyelerinin yayımladığı örgü, dikiş, tığ işi, patchwork modellerinden faydalanabiliyordum. Bir kısım ücretli derleri satın alarak parmaklı parmaksız eldiven yapmayı, beş şiş ve misinalı şiş kullanmayı, örgüde arttırma, eksilme, değişik ilmek atma yöntemlerini öğrenmiştim. 

Derslerin çok faydalı olduğunu görüp, benim gibi takipçilerimin de bu derslerden faydalanabilmesi için kendilerine craftsy derslerinin tanıtımını yapıp yapamayacağımı sordum. Gelen yanıt sevindiriciydi. 

Bana Craftsy'de yayımlanan tüm resimlerin, tasarımların ve modellerin telif hakkları ile korunduğunu ama bana başvurum sonucunda resmi temsilcilik hakkı verebileceklerini ilettiler. Bunu da Craftsy Uluslararası El Sanatları Eğitim Platformu isimli yazımda anlatmıştım. 


Blog Üyelerimden, facebook ve diğer sosyal medya takipçilerimden, yaptığım elişlerini ve nasıl yapıldıklarını paylaşmam yönünde görüş ve öneriler almıştım.

Artık bunu zevk ile resmi olarak yapabilme hakkına sahip oluyorum. Yayınlayacak olduğum tüm tasarımlar Craftsy bünyesinde copyright hakkı ile korunmaktadır. 


Craftsy üyesi ve temsilcisi olmam sebebi projelerimi uluslararası bir platformda  yayımlama ve satma hakkına sahip olmanın yanısıra, indirimli olarak ders satınalma hakkına sahip olmuş oldum.  Dolayısı ile gerekli altyapı hazırlıklarını yaptıktan sonra  Craftsy Uluslararası El İşleri resmi sitesinde bana tahsis edilen bir platformda bir mağaza açtım.

Adım adım ilerleyen bu süreç HobiKeyif'in gelişim çizgisinde büyük bir adım oldu.  

Beni ve tasarımlarımı burayı tıklayarak ya da blogumun sağ kolonundaki 'I'm a Craftsy Designer ikonunu tıklayarak takip edebileceksiniz. Bir kısım tasarımlarımı siz sevgili takipçilerim için ücretsiz olarak yayımlamaya devam edeceğim. Bir kısmını ise hem uluslararası platformda hem de sizler için çok cüzzi ücretler ile satışa sunacağım.

Emeğe saygısı olan siz sevgili takipçilerimin de bana destek olmalarını, yayımlarımı beğeniyorsanız, beğenilerinizi iletmenizi ve beğenilerinizi kendi sosyal ortamınızdaki dostlarınız ile paylaşmanızı rica ediyorum.

Blogum geliştikçe ben de daha büyük bir zevk ve şevk ile yaratmaya, tasarlamaya ve sizler ile paylaşmaya devam edebileceğim.

Burada yapmış olduğum yayınlar ingilizce olacaktır. Ancak ben blog'uma üye olarak takip eden sevgili  okurlarıma  tercüme ve tarif konusunda seve seve yardımcı olacağım. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Yakın bir gelecekte blogumu hem Türkçe hem de ingilizce olarak yazılar koymayı da planlıyorum.

Göstermiş olduğunuz ve gösterecek olduğunuz ilgi için şimdiden teşekkür eder kucak dolusu sevgiler sunarım

Saygılarımla

HobiKeyif by Elif ERSİN


2 yorum:

  1. Elifcim harika bir haber bu çoook mutlu oldum senin adına. çalışmalarını koruma altına almış olman da ayrıca güzel. çok fazla taklit var piyasada malum.
    güzel paylaşımlarını bekliyoruz ;)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler sevgili Juliette,
    Yaptığım işi biraz daha ciddiye alarak yapmak istedim. Sonuçta hepimiz birşeylerden ilham alıyoruz, soruyoruz, danışyoruz, öğreniyoruz. Bana sorulduğunda ben zaten paylaşırım. Ama işi bi nebze de olsa profesyonelce yapayım istedim. İlgine çok teşekkürler
    Sevgiler
    Elif

    YanıtlaSil