27 Ekim 2013 Pazar

HobiKeyif'de Çekiliş Var!!!

Duyduk Duymadık Demeyin


Herkese gönülden bir merhaba,

Umarım sizlerde en az benim kadar iyi ve keyiflisinizdir.

Ben keyifliyim, çünkü bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor ve kendimi bir tık bile olsa geliştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 

Blog dünyasında sıkça yapılan ama HobiKeyif'de daha önce yapılmamış bir uygulamayı gerçekleştirmeye karar verdim. Tabi bu konuda sizlerin yardımlarına ihtiyaç duymaktayım. Sizler de benimle birlikte keyifli ve eğlenceli zaman geçirmek  ve bir de ödül kazanmak isterseniz haydi buyrun HobiKeyif'eeee.... Çekiliiiiişimiiiiiz vaaaaar!!! Duyduk duymadık demeyiiiiin...Duyanlar duymayanlara, bilenler bilmeyenlere, görenler görmeyenlere haber etsin, zira çok güzel bir ödül sizleri bekliyor olacak...

Eveeet gelelim ödülümüze....


Ödülümüz!, şeker mi şeker, rengarenk, üzerinde örgü eldiven olan metal bir kutu veeee....

iki çile el boyaması yün ile 

7 numara Kartopu misinalı şişler olacak. 

Ödülümüzün maddi değeri:

Renkli Kutu: 15 TL 
Bir çile yünün fiyatı: 10 TL * 2 adet = 20 TL
Misinalı Şiş : 5 TL

40 TL'lik (kargo da bana ait) maddi değeri olan bu paketi sizlere hediye etmek istiyorum. Kutunuzu, şişinizi ve yününüzü kullandıkça beni güzel anarsınız umarım. :-) 

Ödülünüzü Kazanmak için Yapmanız Gerekenler


1.  http://www.hobikeyif.blogspot.com/ 'a girerek üye olmak.

2. Çekiliş bilgilendirme yazısını (yani okuyor olduğunuz bu yazıyı) sosyal medyadaki (facebook, twitter, instagram, Google+ gibi) en az bir kanalda paylaşmış olmak.

3. Blogumda yer alan ve ilginizi çeken bir yazıyı okuyarak (çekiliş bilgilendirme yazısı haricinde) değerli yorumlarınızı bırakmak.

4. Yorum yapmış olduğunuz bu yazıyı herhangi bir sosyal medya kanalında (facebook, ve/veya twitter,instagram,Google+ gibi) paylaşmak.

5. Blogdaki çekiliş yazısının altındaki yorum alanına üye oldum, paylaştım yazarak, paylaşım yaptığınız her iki yazının da (hem çekiliş duyuru yazısı, hem de blogda beğendiğiniz ve paylaştığınız diğer yazı) linkini koyarak bilgi vermek.


Şansını arttırmak isteyen üyelerimin yapması gereken yukarıda belirttiğim maddeleri  28. ekim - 03 kasım tarihleri arasında tekrar etmek olacaktır. 

Bu şartları yerine getirenler paylaşım yaptıkları gün sayısı kadar katılım hakkı elde edecekler.

Örneğin: 28 ekim tarihinde çekliş bilgilendirme yazısı + blogdaki farklı bir yazıyı yorum yaptıktan sonra paylaştınız ve yorumlar kısmından bilgi verdiğiniz. 

Aynı işlemi 29 ekimde tekrar ederseniz ikinci bir katılım hakkı, 30 ekimde de tekrar ederseniz üçüncü bir katılım hakkı daha elde etmiş olacaksınız.  


Yukarıda belirttiğim maddeleri gerçekleştiren sevgili üyelerime bol şans diliyorum. Çekilişimiz önümüzdeki hafta pazar günü yani 3 Kasım tarihinde yapılacaktır. 

Çekiliş Keyfiniz Daim Olsun

Sevgiler

HobiKeyif





7 yorum:

  1. çok teşekkürler sevgili örgü cadısı :-) çekilişe bekliyorum..sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sahane hediye :))) Hele benim gibi ýeni baslayanlar icin :))) Orkidelerle ilgili yazini keyifle okudum hemen ertesi gün mineral takviyesini yaptim. Sonuclari paylasacagim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Hülyacım... Madensuyunun çok faydasını göreceksin...ilerleyen günlerde gelişmelerden haberdar et beni :-) şansın bol olsun

    YanıtlaSil
  4. Bu konuda pek şansım yoktur ama belki döner diyerek çok zarif bir hediye olduğu için katılmak istedim ..Senide bloguma beklerim..

    begonya35.blogspot.com

    https://www.facebook.com/leylagnr

    üye oldum ve paylaştım inş doğru yapmışımdır..

    YanıtlaSil
  5. Anlatımlı örgüler yazını okudum onu belirtmeyi unutmuşum ))

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler Leyla Hanım, çok naziksiniz...şansınız bol olsun :-) sevgiler.. Bloğunuzu da mutlaka ziyaret edeceğim

    YanıtlaSil
  7. Merhablar,ben de şansımı denemek istdim katılanlara bol şans şimdiden teşekkürler bu cici hedyeler için hepimizin namına.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil